Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Мериленд

Имоти за продажба в Мериленд.

Намира се в източната част на страната (Южен Атлантик); граничи на север с Пенсилвания, на изток с Делауеър, на юг и югозапад с Вирджиния, на запад с Западна Вирджиния; на югоизток, където е разположен дълбокият залив на залива Чесапийк, е окъпан от Атлантическия океан.

Инвестирането в Балтимор със своите 620 000 жители - 2 700 000 в първия хинтерланд, закупуване на имот за продажба в Мериленд, за да се реализират приходи, може да бъде най-добрият инвестиционен имот, който някога сте правили в живота си.

Нека да разберем много добри причини да инвестираме в Балтимор. Като начало Балтимор се намира на брега на Атлантическия океан, само на 65 км северно от американската столица Вашингтон, която е на около 45 минути с кола.

Инвестирането в Балтимор означава инвестиране в отлична спалня, която работи в различни офиси в близките градове.

Цените на жилищата са много конкурентни и като цяло разходите за живот са много по-ниски в Балтимор, отколкото във Вашингтон.

Поради тази причина всеки ден хиляди хора решават да живеят в Балтимор и работят в градове като Вашингтон, което прави пазара на наеми изключително интересен и печеливш.

Конкурентните цени на жилищата, както за покупка, така и за наемане, обясняват рязкото нарастване на процента на работниците, които избират да живеят в Балтимор. Балтимор също е интересен, защото благодарение на многобройните проекти, той осигурява все по-голям брой работни места.

Друга добра причина да се инвестира в Балтимор в жилищния сектор е волята на кмета да въведе 10 000 нови семейства до 2020 година.

Кметът на Балтимор подкрепя програмата за растеж на населението на Балтимор с добавянето на 10 000 нови семейства до 2020 г.

За да улесни тази инициатива, Балтимор намали данъците върху недвижимите имоти и насърчи реконструкцията на по-старите жилища чрез своята програма "Ваканции към стойност".

Закупуването на имот за продажба в Мериленд означава инвестиране в Балтимор, а също и инвестиране в туристически град.

Основната атракция е аквариумът Baltimore, публичен аквариум с нестопанска цел, разположен във вътрешността на пристанището на центъра на Балтимор.

Аквариумът има годишна посещаемост от 1,5 милиона посетители и е най-голямата туристическа атракция в щата Мериленд.

Няма недостиг на услуги. Балтимор е получил заем от 1,1 милиона долара за изграждането на велосипедни алеи "Charm City Bike share" от щата Мериленд.

Всъщност са изградени над 220 км велосипедни алеи, които се очаква да се разширят.

Инвестирането в Балтимор също означава да се съсредоточим върху развитието на града.

Източно-западната железопътна линия от Западния Балтимор до Медицинския център на Хопкинс Бейвю от другата страна на Балтимор се изгражда и разширява на 14,1-километров маршрут.

Този проект на стойност 2,2 млрд. Долара се очаква да привлече нови жители на Балтимор, които сега живеят и работят в окръга. Частните инвестиции в тази инфраструктура на Балтимор създават нови работни места и повече услуги за гражданите.

Покупка на имот за продажба в Мериленд, инвестиране в Балтимор, е поглед към бъдещето, защото това означава инвестиране в град с отлични перспективи за развитие.

Има много инициативи, които не само помагат на жителите на града, но и повишават качеството на живот в целия градски район около град Балтимор и щата Мериленд.

Мериленд е компактна държава, тя е петата държава по гъстота на населението на САЩ с непрекъснат темп на растеж.

Ръстът на инвестициите в най-населения град Мериленд води до по-голямо развитие и реконструкция на област, където има важни инфраструктури и обществени дейности.

Последните правят Балтимора изключително интересна от гледна точка на инвестициите в недвижими имоти.

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB